![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
Nie wyświetlają się napisy na kompie a na stacjonarnym tak
Power DVDnie chce mi wyświetlać polskich tekstów :/ Wogóle żadnych nie wyświetla :/ Chciałem sobie obejrzeć Gwiezdne wojny epizod IV i se kurde nie obejrzę :/ Pomóżcie
![]() Aha. Kiedy klikam na film prawym klawiszem to z menu wybieram "subtitles" są trzy opcje: Display subtitles (nieaktywna, taka szara nie da się na to kliknąć) v Polish (gdzie v to ta fajeczka, że niby są włączone polskie i to też takie nieaktywne) Secondary subtitles > v off Polish Nie wiem co zrobić :/ Aha i dodam, że na stacjonarnym DVD normalnie idzie film z napisami a na kompie nie wyświetla napisów w PowerDVD Aha i dodam, że nie wiem w jaki sposób to było kopiowane bo to z oryginału kopiował kumpel mojego kumpla i nie wiem jak on to porobił. Ostatnio zmieniany przez Gronie : 02.06.2005 o godz. 12:29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Sprawdź pod jakim językiem są te polskie napisy.
Bo ja miałem I Robot gdzie polskie napisy były jako angielskie, tzn. żeby zobaczyć polskie napisy musiałem wybrać z menu angielskie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Polski jest ustawiony jako domyślny. Wogóle nie mogę zmienić napisów na inne. A nie wyświetlają się żadne :/
http://www.imagemonster.org/files/bbD61848.jpg tak to wygląda :/ No i tu jest ten ból, że ja z menu nie mogę wybrać innego języka :/ Ostatnio zmieniany przez Gronie : 02.06.2005 o godz. 12:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Dodam, że jestem kompletnie zielony w temacie DVD :/
![]() |
|
|