![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
program do konwersji avi to dvd (wielokanałowy dźwięk)
...od dłuższego czasu zauważyłem, że program(vso avi to dvd), którym konwertuje filmy z avika do dvd obsługuje niestety tylko dwukanałowy dźwięk.
chodzioto , że źródło(avik) ma wielokanałowy dźwiek, a na wyjściu po konwersji tylko stereo. pytanie jest proste, jakim softem uzyskam wielokanałowy dźwięk, przy okazji mógłby mieć(niekoniecznie ) opcję tworzenia menu.za ewentualną pomoc, dzięki.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TMPGEnc DVD Author with Divx Authoring
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
...dawno nie pisałem tu niczego....i jak zawsze jestem mile zaskoczony, thanksik jeszcze raz
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
Żeby nie zakładać nowego tematu spróbujezapytać tutaj.
Czy jest jakiś program do przeróbki avi do dvd który wykorzystuje możliwości procesorów dwurdzeniowych aby przyspieszyć konwersje Ups... nie zauważyłem że TMPGEnc DVD Author with Divx Authoring obsługuje Ostatnio zmieniany przez mjez : 27.09.2007 o godz. 16:44 |
|
|
|
![]() |
|
|