![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2004
![]() |
" Brak odpowiedzi"
Witam.
Płytkę z filmem zgrywam DVD Decryperem - ok. Następnie Shrink - i tu sa problemy. Manowicie: 1. Opem file - wybieram kataolog z filmem i Video TS 2. Daje OK i..... program się wiesza Gdy daję Menedżera zadań pisze " Brak odpowiedzi" CO moze być przyczyną? Dodam tylko , że gdy ostatnio uzywałem tego programu - tj. ok 3 miesiące temu nie maiałem zadnych problemów. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
Może to dziwnie zabrzmi ale u mnie shink wywala się non stop - najczęściej zwiesza mi kompa przy włączaniu. Powaga uruchomienie Power DVD z dowolnym filmem i wtedy otwarcie Shrinka ;-) Niestety moja diagnoza brzmi - masz skopany system tak samo jak ja ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Troszkę mało informacji, jaki błąd pojawia się podczas wywalenia programu, czy masz na płycie katalog AUDIO_TS
![]() Pamiętam że z pierwszym filmem jaki zapodałem w Shrink-u miałem problem wywalania się programu a przyczyną tego było że nie na każdej płycie DVD jest katalog AUDIO_TS jakie było moje zdziwienie kiedy założyłem ten katalog odpaliłem Shrink-a i wszystko grało. Możesz także zmienić wersje programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|