![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.05.2006
![]() |
![]()
Mam film DVD w formacie 4:3. Niestety przeszkadzają mi wmontowanie w niego górne i dolne, czarne paski. Jak zmienić format tego filmu na 16:9, żeby usunąć te paski ??
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
Niech któs się odezwie na ten temat. Nie wydaję mi się , żeby to była jakaś bardzo skomplikowana operacja. Brakuje tylko konkretnej instrukcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ja nie wiem jak to wykonac, ale ihmo to jest bez sensu
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak bli***380;ej to o co chodzi?
Bo je***347;li nie chcesz mie***263; czarnych pask***243;w, to wystarczy wcisn***261;***263; Zoom na pilocie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Teraz to mi nie przeszkadza, ale problem zaczyna się wtedy, gdy chce obejrzeć film na telewizorze LCD lub plaźmie, które mają format 16:9. Właczając film na tych telwizorach to mało oglądam obraz rozciągnięty to jeszcze z paskami. Te paski są w wmontowane w film, a nie telewizor tak skanuje proporcje obrazu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Je***347;li chcesz popr***243;bowa***263;, zainteresuj si***281; programami z funcj***261; cropingu np. TMPGEnc Xpress, czy DVD Source Creator... Ale co i jak - mnie nie pytaj, nie bawi***322;em si***281; w ten spos***243;b. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Rzeczywiście jest utrata jakości, ale nie nadmiernie zauważalna, ale mimo wszystko dzieki za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|