![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
Zobacz rezultaty głosowania: Co Twoim zdaniem wypada najlepiej?? | |||
CCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 64.10% |
HC |
0 | 0% |
ProCoder |
6 | 15.38% |
DVDShrink |
8 | 20.51% |
Wszystkich głosów: 39. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
A ja dalej przy swoim
![]() Znaczy CCE 10pass + matryca Jawor. Różne porównania robię sobie od czasu do czasu ale nie piszę na forum bo to nie ma sensu. Już to chyba kiedyś pisałem ale powtórzę: CCE jest nr 1, i raczej tak zostanie bo pewna granica została chyba już osiągnięta. I nie ma chyba programu który był by w stanie "ukryć" zniknięcie 1.7 GB (6.4-4.7) informacji w tak sprytny sposób. I tu przełomu już bym nie oczekiwał. A robienie CCE na 4 pass to marnotrawstwo geniuszu stwórców CCE. Porównywanie Schrinka z CCE to barbarzyństwo ! ![]() A porównywanie matryc CCE na poziomie klatek w kompie jest o kant dupy potłuc! Niestety, życie jest brutalne na komputerze nie widać wszystkiego. I co dziwne i zastanawiające , klatki z rórznych matryc które na kompie wyglądają identycznie , dają różne wrażenia oglądając na stac. dvd + ekran szer. 2,5 m. Dziwne ale prawdziwe. Nie chcę już wchodzić w temat że różne stacjonarne dvd na projektorze pokazują inne oblicza tej samej kopii filmu. Na koniec CCE 10 pas + javor = "prawie" super kopia, (jak dla mnie) na tv tak samo będzie dobry Shrink z głęboką analizą jak i inny wiodący transkoder ustawiony na "maxa". Wielkie dzięki , ale jak dla mnie za kupę niepotrzebnej roboty. Nie gniewaj się za te słowa.
|
|