![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
![]()
Witam
Mam prblem ze skopiowaniem zabezpieczonej płyty film Bad boys. dvd dekrypter wypisuje taki komunikat CDvdCSS::Read failed! Jak zmieniałem tryby kopiowania to kopiuje ale tych vobów co były kodowane nie odtwarza, tzn. odtważa czkający dzwięk i brak obrazu. DVD Shrink juz przy analizowniu dyku sie wywala. Nie wiem jak to zgrać, oczywiście robie kopie zapasową zakupionej płyty :chytry: używam: DVD Shrink 3.1, DVD Decrypter 3.2.1.0, DvDfab, Nagrywarka Pionek A106D Pomocy R2 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
moze plytka zabrudzona ? albo zle ustawione parametry decryptera ?
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Koleś ją też próbował przegrać i nic wzieliśmy też z wypożyczalni to samo wydanie i ten sam problem. Pogrzebałem w ustawieniach Dvddecryptera, zaznaczyłem tylko fragment do skopiowania i teraz mam takie logi (fragment) ..... E 00:06:25 File: VTS_01_6.VOB - Brute Force Cracking Failed! - Reason: The algorithms failed. W 00:06:39 Encryption Detected! - VTS/PGC/CELL: 1, 1, 26 - (LBA: 3006969) - KEY: N/A ?!?! E 00:07:41 File: VTS_01_6.VOB - Brute Force Cracking Failed! - Reason: The algorithms failed. W 00:12:55 Encryption Detected! - VTS/PGC/CELL: 1, 1, 26 - (LBA: 3006970) - KEY: N/A ?!?! E 00:13:56 File: VTS_01_6.VOB - Brute Force Cracking Failed! - Reason: The algorithms failed. .... R2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Moze zapuszczenie w tle AnyDVD pomoze.
mjq |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Po pierwsze jezeli uzywasz DVDShrink to nie potrzebujesz DVDDecryptera, ani AnyDVD.
Po drugie: jezeli masz wlaczony AnyDVD to po co uzywasz Decryptera? mjq |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
po 2. Dvd decryptera przeważnie używam do kopiowania płyt już zrobionych na dvdr bo zgrywa w iso i po jednym kliknięciu nagrywa na płytke, nie musze sie bawić w nero. po 3. Any dvd zainstalowałem dopiero wczoraj i jeszcze nie sprawdziłem co on porafi. Zgrywałem jeszcze ClonemDVD i też po zgraniu 2 ostatnie voby filmu się źle zgrały, niema obrazu a dzwięk sie tnie. Do tej pory nie miałem prolemu z zgraniem jakiej kolwiek płytki DVD wiec mysle że jako takie pojęcie już mam. A ta sie nie daje zkopiować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|