Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.12.2004, 21:59   #24
Majonez44
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.11.2004
Majonez44 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja tez mam problem z Liteonem.Kupilem go tydzien temu 1633S.Mialem prawie dwa lata nagrywarke Cdrw tej firmy nagralem nia bardz duzo plyt i spisywala sie znakomicie.A Dvd mam LG ktore wspolpracowalo z nia super.Komp to Amd Athlon 1800+,plyta GigabayteGA-7VAX idwa Hd WD caviar podlaczone na primary,a na secondary podlaczylem na master 1633 a na slave Dvd LG.Aspi mam wgrane co prawda nie ForceAspi1.7 ale jest i dma bylo ale na Dvd Lg nie i nie moglem go zaznaczyc.Przy uzywaniu dvd nawet na orginalnych plytach po zamianie CDRW na DVDRW zaczal mi przerywac glos i procesor byl w CPU na 100%.Wywalilem DVD i korzystam tylko z nagrywarki Dvdrw.Nagralem juz okolo 40 plyt i na wszystkich stopuje mi obraz i glos.Na pierwszych nagranych plytach wiecej bo to byly poczatki pozniej juz mniej.Dodam ze uzywam plyt Verbatimx4+ iTdkx4 +.probowalem DvdShrinka
Clonedvd z Anydvd,DvdDecryptera.Nagrywam Nero 6601 z Booktype133 i to samo.Pom
Majonez44 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: