![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Czasy wypalania nosnikow DVD ?
chcialbym spytac czy ktos z was moze mi udzielic informacji jakie sa czasy wypalani nosnkow DVD z poszczegolnymi prdoksciami:
+r 4x i 8x, -r 4x i 8x oraz +rw 2.4x i 4x, -rw 2x i 4x oraz jesli to mozliwe jaki jest czas zapisu dvd-ram w przypadku wypalarek LG dzieki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Miedzy + a - o identycznym indeksie nie ma wlasciwie roznicy, a jak sa to sa sekundowe i zaleza tez od samej nagrywarki, jedna wypali troche szybciej inna troche wolniej. Ale to sa sekundowe roznice. Generalnie jest tak:
8x ~7minut 4x ~15 minut 2,4x ~23 minut 2x ~28 minut 1x ~58 minut Z DVD-RAM czasy przy adekwatnej predkosci powinny byc chyba takie same (nie jestem pewien bo nie mialem stycznosci z tym).
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you Ostatnio zmieniany przez Martin_TP : 11.02.2004 o godz. 15:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Z DVD-RAM to trochę inna sprawa u mnie nagranie płytki (do pełna) trwa ok 50 min. a moja nagrywarka nagrywa ją z prędkością x3. Trochę wolno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|