![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.07.2005
![]() |
divx\xvid na dvd+ polskie napisy
Witam czy ktos wie czemu jak otwieram CCE i wczytuje scrypta to mi wyskakuje cos tam blablabla i mam 2 opcje wyslij raport o błędach i niewysyłaj i mi CCE zamyka się a mam zainstalowany avi synth albo czy ktos zna inny sposób na przerobienie divx\xvid na DVD +polskie napisy jakis nailepiej szybki z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Nie wiem czemu masz błąd ale inny sposób polecam The Film Machine (też obsługuje CCE i napisy).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
to wes mi udziel pelnego opisu jak to przerobic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Ależ proszę Cię bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.06.2005
![]() |
Użyj programu WinAvi Video Conventer !! Szybki i bezproblemowy !!! Opis znajdziesz na Google.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ mendoza
ale z winaviconvertera napisy wstawione sa na stle (wtopione w film) a z the film machine sa takie jak byc powinny - mozna je wlaczac i wylaczac... na tym caly pic polega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
zalezy mi bardzo na czasie bo jak przerabiam avi2dvd to zajmuje mi to 26 godzin nie wiem moze to wina kompa ale mniejsza o wiekszosc chodzi mi o to zebyscie napisali krok po kroku jak to przerobic WinAvi Video Conventer ponoc jest najszybszy albo podajcie linka do jakiejs instrukcij obsługi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
Najpierw żeby włączyć napisy wejdź w Start -> Programy -> FFdshow -> decoder configuration i "zafajkuj" kwadracik obok napisu subtitles bądź [/]napisy[/u] zależnie od języka
![]() Teraz włącz WinAvi. Kliknij na kółko DVD i wyszukaj na dysku film do przerobienia. W select output directory wskaż folder docelowy dla przerobionego pliku. Output format zaznacz na DVD. Daj advanced. W zakładce DVD video quality daj na highest, a preference na by quality. Teraz tylko 2 razy OK. Poczekasz, przerobi i utworzy gotowy folder VIDEO_TS, który to wypalisz w Nero albo poddasz authoringowi w programie do tego przeznaczonym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Najpierw żeby włączyć napisy wejdź w Start -> Programy -> FFdshow -> decoder configuration i "zafajkuj" kwadracik obok napisu subtitles bądź [/]napisy[/u] zależnie od języka Dzięki temu napisy będą wklejane w film. Sprawdźw Windows Media Player czy tak się dzieje. Pamiętaj by napisy miały taką samą nazwę jak film!!
ale u mnie w programach nie ma FFdshow skad mam go sciagnac podaj linka jak mozesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Wpisz FFdshow w google.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
Przerobiłem film tak jak mówiłes ale doszło do 99% i wyskoczyło finish cos tam i mam katalog a w nim mam 2 pliki AUDIO_TS i VIDEO_TS a AUDIO_TS jest pusty jak mam to teraz nagrac?ja odpalilem nero wzielem opcje utwórz dysk dvd z danymi wrzuciłem tam 2 pliki AUDIO_TS i VIDEO_TS i nie działa.
Ostatnio zmieniany przez tabsik28 : 14.08.2005 o godz. 11:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
Mistrzu musisz dać w nero "wypal pliki DVD-Video". W nero StartSmart jest taka opcja, szukaj napewno znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
napisz mi dokładnie gdzie to jest bo nie mogę znalezc otwozylem nero smart i niewiem gdzie jest:ULUBIONE,DANE,AUDIO,FOTO I VIDEO,KOPIUJ I UTWÓRZ KOPIE CZY DODATKI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foto i wideo -> Wypal pliki DVD-Video
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bywalec
![]() |
Nie mam takiej opcij mam nero 6.6.0.15 i mam zainstalowany nerovision express.Co mam zainstalować żeby mieć tą opcje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|