![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2005
![]() |
dvd2svcd - wolne miejsce
Witam
Od kilku dni probuje przerobic avi na dvd. Pracuje na programie dvd2svcd i CCE 2.67. Wszystko jest ok. Wszystko pracuje ok. Mam pytanie, ile wolnego miejsca na dysku jest niezbedne do konwersji filmu?. Mam wolne ok 15 GB i niestety nie moge zapisac filmu z braku miejsca - pokazuje mi sie blad przy authoringu i jak sprawdzam ilosc wolnego miejsca to pozostaje ok 40kB. Czy jest mozliwosc usuwania plikow tymczasowych (napewno jakies sa tworzone bo sam film zajmuje przeciez ok 4,3 GB). A moze jest jakas mozliwosc tworzenia filmu na drugiej partycji (na partycji d mam wolne ok 7GB) a pozostalych plikow na partycji c (15GB). Moze ktos zna inny program, ktory nie wymaga az takiej ilosci miejsca na dysku. Dzieki za pomoc. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
AQQ 3148978
Data rejestracji: 05.01.2005
![]() |
Potrzebne jest około 20 GB, a jeśli chcesz to np: obraz płyty mozesz zapisać na inny dysku. Poprostu na zakładce DVD Image w polu folder wpisujesz dowolną lokalizację na dowolnym dysku. I w ten sposób zyskasz pare GB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|