![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]()
Witam
Mam pewien problem z programem TheFilmMachine 1.4 (z CCE 2.5). Otoz, po przerobieniu filmu z avi do DVD, w folderze wynikowym nie powstaje mi obraz plyty gotowy do wypalenia, ani nawet pliki .vob. Na pewno nie jest to spowodowane zbyt mala iloscia miejsca na dysku gdyz przerabiany film ma rozmiar 8MB. W logu TFM nie ma zadnej informacji o jakichkolwiek bledach. (zalanczam widok folderu "Output", oraz log z TFM). Prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
AQQ 3148978
Data rejestracji: 05.01.2005
![]() |
Otwórz w jakimkolwiek odtwarzaczu plik z rozszeżeniem mpv. jeśli się odpali jest to to co chciałeś przerobić, załaduj do jakiegoś programu do authoringu i film będzie gotowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.12.2004
![]() |
Wersje 1.4 maja taki bug ze niekiedy nie tworza obrazow. Przeisnatluj sobie to na nowa wersje polecam tez przeczytac material z tej strony http://republika.pl/frayda/index.html pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem jeszcze moze, ze nawet gdy zaznaczm opcje wylania filmu na plyte po zakonczonej konwersji, to film sie nie wypala, a log wyglada identycznie jak tamtem z pierwszego mojgo postu. Osobiscie wydaje mi sie, ze moze to byc jakis problem z kodekami. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.12.2004
![]() |
Sprobuj tez wyciac 5 minutowy kawalek filmu NanDubem i sproboj wtedy konwertowac.wersja 1.5.0.7 wymaga zainstalowania directX9 gdyz rozwiazuje to wiele problemow z dzwiekiem.Daj znac jeszcze jak masz jakies problemy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |