![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
DTS na stacjonarnym DVD
witam!!!!
mam taki mały kłopot tzn. odtwarzacz DVD mam podłączony do wierzy (5.1) i gdy oglądam film w systemie DD 5.1 to wszystko jest ok!!ale gdy przełącze sciezke dzwiękową na system dts to nie mam dzwięku :-( (zresztą na telewizorze też nie ma) kombinowałem to ustawić ale nic mi nie wyszło!!! czy ma cie pomysł jak temu zarazdić?czy wzmacniacz lub wierza muszą mieć jakieś wewnętrzne dekodery dts ![]() jak wicie o co tu chodzi to piszcie!!!! pozdrawiam!!!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2003
![]() |
[QUOTE=Ufil123]
............czy wzmacniacz lub wierza muszą mieć jakieś wewnętrzne dekodery dts ![]() o ile mi wiadomo taki dekoder jest niezbędny i jeżeli go nie posiadasz to niestety nici z dts'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
tak też myślałem
dhx
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2003
![]() |
Zakładając że twoja wieża nie ma dekoderów tylko wejście 5.1 to musisz mieć odtwarzacz z dekoderami.Jeżeli masz odtwarzacz tylko z dekoderem Dolby Digital to dżwięk będzie tylko w DD 5.1 nie będzie Dts (poza tym żaden telewizor nie odtworzy dts).Musisz mieć dvd z dekoderami lub amplituner
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|