Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 07.09.2004, 18:49   #1
WisniaDNB
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.09.2004
WisniaDNB w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation DVD[7,78GB] na jedno DVD[4,47GB]

Mam film ktory zajmuje 7,78 GB na DVD[dwuwarstwowka] i chce zmiescić ja na jednej lub podzielic na DVD 4,47GB jak to zrobic ?[Ps.Film jest zabezpieczony jednak DVD Decrypter robi normanie .* ISO)
WisniaDNB jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.09.2004, 00:27   #2
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Poszukaj na forum , znajdziesz co trzeba !
Oraz polecam
http://www.nrg.to/robs/
Czołgista jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.09.2004, 22:28   #3
WisniaDNB
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Czołgista
Poszukaj na forum , znajdziesz co trzeba !
Oraz polecam
http://www.nrg.to/robs/
ta łatwo mowic ... to nie dal mnie po zatym plytka zabezpieczona jak juz mowiełem ma ktos jakies pomysły co zrobic ...
dodatkowe info daje Film to "władek piersieni 3 " z polskim dubingiem
cel to jedna plyta DVD 4,47 zamiaj 7,78 na jednej ale to juz pisałem .. probowłem DVD2DVD-R ale jakis bład wyskakuje "Datei nicht gefunden" moze ktos wie jak temu zaradzic [zaznaczam ze posiadam orginał lecz chce sie pobawic + kopia bezpieczenstwa (nie na marne wydałem 99,90 pnl za film )bo mam nowy nabytek jakim jest wypalara DVD

Ostatnio zmieniany przez WisniaDNB : 08.09.2004 o godz. 22:36
Stary 08.09.2004, 23:19   #4
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez WisniaDNB
ta łatwo mowic ... to nie dal mnie po zatym plytka zabezpieczona jak juz mowiełem ma ktos jakies pomysły co zrobic ...
cel to jedna plyta DVD 4,47 zamiaj 7,78 na jednej ale to juz pisałem .. probowłem DVD2DVD-R ale jakis bład wyskakuje "Datei nicht gefunden" moze ktos wie jak temu zaradzic [zaznaczam ze posiadam orginał lecz chce sie pobawic + kopia bezpieczenstwa (nie na marne wydałem 99,90 pnl za film )bo mam nowy nabytek jakim jest wypalara DVD
Nierozumiem o co ci chodzi ? Przecież adres który podałem rozwiąże twoje problemy.
Niewiem czego oczekujesz od forum ? Że przyjadę do ciebie i ci tą płytę skopiuję ?
Czołgista jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.09.2004, 23:19   #5
Salat3
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.07.2004
Salat3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVDDecrypter (najlepiej mode: file) + DVD Shrink 3.2 (wywalisz niepotzrebne napisy dzwieki itp) zresztą luknij tu http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=91
Salat3 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.09.2004, 12:18   #6
flakon
Bywalec

Data rejestracji: 29.07.2004
flakon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jezeli zalezy ci na jakosci to najlepiej podzielic taka plyte na dwie za pomoca DVDXCOPY,
-jesli nie to CLONEDVD2-super program do wywalania wszyskich reklam, menu, innych sciezek dzwiekowych itd (tylko w tym przypadku przewaznie trzeba zgrac Dectrypterem na dysk-chodzi o to ze CLONEDVD2 slabo sobie radzi ze zabezpieczeniami jakie sa na plytach.

Ale to jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Stary 09.09.2004, 16:01   #7
WisniaDNB
Nowy na forum

Salat3 i flakon dzieki o to własnie mi chodziło ... Czołgista przeczytaj posty własnie Salata3 i flakona ....własnie o taka pomoc mi chodziło .. po za tym na tej stronie co podales jest opis jak zrobic kopie[bezpieczenstwa] dvd zreszta cytuje" Jak wykonac kopie (bezpieczenstwa) plyty DVD, której wielkosc nie przekracza 4,37GB przy uzyciu darmowego softu " nic nie bylo wpomniane o 7,78 GB
Dzieki All za pomoc

Ostatnio zmieniany przez WisniaDNB : 09.09.2004 o godz. 16:07
Stary 09.09.2004, 19:08   #8
Robs
Yoda
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 01.06.2003
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Oj wisnia wisnia,
czołgista dobrze kierował, tyko trzeba sie troche rozejrzeć, chyba nie trudno tam znalezc opisy do InstantCopy i DVD2DVDR.
Stary 09.09.2004, 19:44   #9
sliniak
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.01.2004
sliniak w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Widocznie wiśnia ma bardzo niską rozdzielczość ekranu albo akularów i zobaczył tylko pierwszą linijke <>
sliniak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.09.2004, 21:27   #10
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez WisniaDNB
Co gefunden - my wszystko verstehen . Normalnie zrzucasz Decrypterem w opcji File, wszystkie pliki płyty (całą płytę), otwierasz DVD2DVDR i pokazujesz mu pliki filmu oraz docelowy katalog. Passes co najmniej 5 (lepiej 7) i jedziesz. Pod warunkiem ,ze masz CCE "podpięte" pod DVD2DVDR. Skorzystaj ze strony Robsa oraz może z www.mrbass.org/dvd2dvdr.

Aha - i jesli zależy Ci na jakości filmu na jednej płycie to wywal niepotrzebne ściezki Audio oraz napisy - zostaw te co potrzebujesz.
Natomiast podzielić film na 2 płyty możesz DVD Shrinkiem, DVD Fabem.

Jabba

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 09.09.2004 o godz. 21:34
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: