![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.09.2004
![]() |
![]()
Mam film ktory zajmuje 7,78 GB na DVD[dwuwarstwowka] i chce zmiescić ja na jednej lub podzielic na DVD 4,47GB jak to zrobic ?[Ps.Film jest zabezpieczony jednak DVD Decrypter robi normanie .* ISO)
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
dodatkowe info daje Film to "władek piersieni 3 " z polskim dubingiem ![]() cel to jedna plyta DVD 4,47 zamiaj 7,78 na jednej ale to juz pisałem .. probowłem DVD2DVD-R ale jakis bład wyskakuje "Datei nicht gefunden" moze ktos wie jak temu zaradzic ![]() Ostatnio zmieniany przez WisniaDNB : 08.09.2004 o godz. 22:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Niewiem czego oczekujesz od forum ? Że przyjadę do ciebie i ci tą płytę skopiuję ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.07.2004
![]() |
DVDDecrypter (najlepiej mode: file) + DVD Shrink 3.2 (wywalisz niepotzrebne napisy dzwieki itp) zresztą luknij tu http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=91
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
Jezeli zalezy ci na jakosci to najlepiej podzielic taka plyte na dwie za pomoca DVDXCOPY,
-jesli nie to CLONEDVD2-super program do wywalania wszyskich reklam, menu, innych sciezek dzwiekowych itd (tylko w tym przypadku przewaznie trzeba zgrac Dectrypterem na dysk-chodzi o to ze CLONEDVD2 slabo sobie radzi ze zabezpieczeniami jakie sa na plytach. Ale to jest moje zdanie. Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Salat3 i flakon dzieki o to własnie mi chodziło ... Czołgista przeczytaj posty własnie Salata3 i flakona ....własnie o taka pomoc mi chodziło .. po za tym na tej stronie co podales jest opis jak zrobic kopie[bezpieczenstwa] dvd zreszta cytuje" Jak wykonac kopie (bezpieczenstwa) plyty DVD, której wielkosc nie przekracza 4,37GB przy uzyciu darmowego softu " nic nie bylo wpomniane o 7,78 GB
Dzieki All za pomoc ![]() Ostatnio zmieniany przez WisniaDNB : 09.09.2004 o godz. 16:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Oj wisnia wisnia,
czołgista dobrze kierował, tyko trzeba sie troche rozejrzeć, chyba nie trudno tam znalezc opisy do InstantCopy i DVD2DVDR.
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
Widocznie wiśnia ma bardzo niską rozdzielczość ekranu albo akularów i zobaczył tylko pierwszą linijke <
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Aha - i jesli zależy Ci na jakości filmu na jednej płycie to wywal niepotrzebne ściezki Audio oraz napisy - zostaw te co potrzebujesz. Natomiast podzielić film na 2 płyty możesz DVD Shrinkiem, DVD Fabem. Jabba Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 09.09.2004 o godz. 21:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|