![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2003
![]() |
DVD na DVD-R
Panowie pomocy!!!!!! do tej pory czytam forum i nie mogę znaleźć dokładnego opisu jakiegoś programu który potrafi zrobić kopię zapasową zabezpieczonej płytki DVD. Chodzi mi o konkretny program i konkretyny opis a nie jakie można znaleść (opisy dla doświadczonych userów)chodzi o krok po kroku jak w przeczkolu.
Więc jak ktoś się zna i ma trochę czasu i ochoty aby pomóc Młodym i niedoświadczonym userom niech poda knkrety. Wielkie dzięki
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
Oto naj- najprostszy sposob, dobry dla "pszeczkolaka" i dla przedszkolaka
![]() Najpierw potrzebne Ci beda dwa programy: AnyDVD ktory wylacza zabezpieczenia i CloneDVD ktory wciska i wypala film na pojedynczy DVDR. Najlepiej sciagnij aktualne wersje 2.0.0.4 i 1.2.8.4. Poslij mi prywatna wiadomosc jesli potrzebujesz pomocy w sciagnieciu. Jak zdobedziesz te dwa programy i zainstalujesz na komputerze (ale musi byc MINIMUM Pentium 3 - 500 MHz i 128 MB RAMu, na slabszym komputerze to nawet nie ruszy) to pytaj dalej o instrukcje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stefan , miałeś cierpliwość
![]() KURDE !!! Ludzie, czytajcie takie strony jak : www.doom9org www.dvdrhelp.com www.mrbass.org forum divx.pl (na stronie www.divx.pl). Znajdziecie tam odnośniki do guidesów, instrukcji zarówno po angielsku (zwykle jednak proste i zrozumiałe) oraz po polsku (na www.divx.pl Master Yoda w dziale forum DVDR/RW przygotował dla niedoswiadczonych fajne przepisy na kopiowanie, kompresję, backupy i tego typu rzeczy). Na tym forum (cdrinfo) macie także instrukcję GELO_5 do ciężkiej artylerii czyli DVD2DVDR - tak dobrze napisaną, że jak poczytacie to zrobicie (pod warunkiem,ze umiecie zainstalować DVD2DVDR i CCE). Ale czytajcie całą instrukcję łącznie z pytaniami fido2001 i innych userów. Tutaj pytajcie o problemy z tymi programami a nie "jak zrobic backup DVD", bo to zaczyna być smieszne. Jak traficie na egzotyczny program i nie wiecie jak sobie radzić, to co innego. Aha Stefan - najprostszy i najgorszy ![]() ![]() Pozdrawiam Jabba the Hutt |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.10.2003
![]() |
Kazdy z nas szybkobiegaczy zaczynal kiedys od raczkowania
![]() DVD2One jest zdecydowanie najprostszy w obsludze ale koncowe wypalenie plikow innym programem moze komus bardzo poczatkujacemu sprawic klopot a CloneDVD robi wszystko sam od poczatku do konca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzięki clondvd działa rewelacyjnie, tylko posiadam jego 30 dniową wersję, gdzie mogę dorwać pełną?
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
I wersja jest pełna, wielkie dzięki, jeszcze jak byś mógł dać jakiś namiar na AnyDVD 2.0.0.4 razem te programy są super!!!!!!!!!!!o to mi właśnie chodziło a nie jakąś zabawe przez cały dzionek. tu wkładam płytke i po 40 min wychodzi niczym nie różniąca się jakością od orginału.
![]() |
#8 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Dla fanów szybkości przypomina,ze jest jeszcze dvd2one ![]() Pozdrawiam Jabba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Forum nie chce miec nic wspolnego z piractwem co rozumiem i szanuje, ale jesli wiem o jakiejs super-promocji to moge dac namiar, tylko oczywiscie prywatnie. Tutaj jest prywatna poczta (nie do konca "prywatna" ale tak sie nazywa): http://forum.cdrinfo.pl/private.php ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
"przesyłki prywatne" są w tych przypadkach jak najbardziej polecane ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Ja pierd.......ole. Ja się przyznaje że poprosiłem jedną osobę o te programy (dziękuje) i tego nie ukrywa. Może każdy z Was używa programów kupionych w sklepie - HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAha ha
Stefan Brutalny - mam nadzieje, że to nie ja sprawiłem ze Ciebie wywalili. Ej nie łąpie tej sytuacji z tym: http://forum.cdrinfo.pl/private.php Dużo tu czytam, mało wiem, zawsze służe pomocą ale nie rozumiem ![]() Może ktoś mi to wyjaśni np.Stefan Brutalny K..... Oburzyłem się bo to nic złego. Ja pomoge Tobie a ty Mi. A zapomniałem że to POLSKA CobraVerde i tak jest najlepszy ![]()
![]() |
#13 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki Stefan, wszystko już chodzi jak należy. A jeszcze wielkie dzięki za link do mojej poczty, bo do tej pory bym jej nie odebrał, necik mam dopiero 5 tygodni i jestem bardzo ciemny, jeszcze nie potrafię się połapać oco w tym wszystkim chodzi, ale mam nadzieje że to kwestia kilku miesięcy i będe takim wyjadzczem jak ty
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |