![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.08.2004
![]() |
DVD da się to złamać?
Przywiozłem sobie z Holandii oryginalny DVD z Qlimaxa płytka jest często pożyczana i ogólnie używana i na niektórych napędach zaczyna się zacinać, chcę sobie zrobić kopię zapasową tej DVD ale CloneDVD2 wywala mi jakieś okno "Many DVDs are Content Scrambling System encoded, which is a copy protection file system" itd.
Da się to jakoś obejść (złamać)? Nagrywarke mam Aopen 8x Dual AAN |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Da sie, trzeba użyć programiku o nazwie DVD Decrypter lub AnyDVD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Puitrek123 ma racjeDVD Decrypter tylko czy plytka jest zwykla czy dwuwarstwowa? bo jak jest dwuwarstwowa to albo kopia na plytke dwuwarstwowa (60 zeta plytka) na nagrywarce co takie nagrywa lub pakowanie jej np: DVD Shrinkiem do objetosci zwyklej plytki dvd
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.08.2004
![]() |
Ok dzięki, o wynikach lub dalszych problemach napiszę, płytka jest jednowarstwowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
to walisz dvd decrypterem do plik iso i palisz potem z pliku iso i masz kopier orginalna
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|