![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.09.2003
![]() |
DVD.Decrypter + NERO
... mam pytani odnosnie nagrywania plyt, znaczy sie tak, zacznijmy od poczatku:
1. DVD-DECRYPTER - Mode -> File, zaznaczam wszystko i kopiuje na HDD. 2. IFOEdit - Otwieram - VTS_01_0.IFO MOVIE ONLY - Strip Streams - OK 3. NERO - utworzone przez IFOEdit`ora pliki wrzucam do VIDEO_TS. Burn - no i ... NERO WYRZUCA BLAD O NIEPOPRAWNYM PORZADKU w plikach, pomijam ten blad, ale po nagraniu moj stacjonarny DVD nie widzi plyty ... Moze cos robie zle, a moze NERO 6 nie jest najlepsza do nagrywanie DVDkow, ale pod CloneDVD wyskakuje podobny blad ... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
Musisz nacisnąć przycisk "Get VTS Sector" a potem to zapisać.
W ten sposób uchronisz się od tego błędu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
Re: DVD.Decrypter + NERO
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2003
![]() |
Kolejność jest następująca:zrzut na dysk Decrypterem-jeśli jest dwuwarstwówka to DVD2One1.3.0 spakowanie do rozmiaru DVD-R - Nero użyj opcji utwórz płytę DVD video do folderu VIDEO_TS przeciągasz wszystko i palisz.Jeśli nero się nie rozedrze że coś jest nie tak to musi działać.DVD2One jest nie do przebicia jeśli chodzi o kompresję i jakość później.Co do Nero to istotnie seria 6(ja mam 6.0.15)jest do bani.Użyj 5.5.10.42 albo 5.5.10.50 i musi być OK.
![]() |
|
|