Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 27.04.2006, 22:49   #1
Tomq25
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.04.2006
Tomq25 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVD Decrypter-problem

Witam.
Chcę dodać napisy do gotowego juz dvd. Kozystając z opisu http://www.videopedia.pl/index.php?o...d=32&Itemid=28 uruchomiłem program DVD Decrypter i tu zaczynaja sie problemy bo po ustawieniu wszystkich opcji zgrywa mi tylko okolo 255 692KB materiału mimo ze na pasku postepu pokazuje ze zgrał wszystko. Co moze byc tego przyczyną? Bardzo prosze o pomoc.

ps. mam 15 Gb wolnego miejsca.

Tomq25 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.04.2006, 23:06   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomq25
Witam.
Chcę dodać napisy do gotowego juz dvd. Kozystając z opisu http://www.videopedia.pl/index.php?o...d=32&Itemid=28 uruchomiłem program DVD Decrypter i tu zaczynaja sie problemy bo po ustawieniu wszystkich opcji zgrywa mi tylko okolo 255 692KB materiału mimo ze na pasku postepu pokazuje ze zgrał wszystko. Co moze byc tego przyczyną? Bardzo prosze o pomoc.

ps. mam 15 Gb wolnego miejsca.

nie zaznaczone jak trzeba. zaptaszkowany tylko chapter 22. zaznacz wszystkie i po ptakach.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:23
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.04.2006, 09:32   #3
Tomq25
Nowy na forum

Wszystkie chapety sa zaptaszkowane i nawet pokazuje jak je zmienia w czasie pracy.

Jest moze inny program który dał by mi podobny efekt co DVD Decrypter??
Stary 28.04.2006, 10:31   #4
LED
Bywalec

Data rejestracji: 03.06.2003
LED zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dvd Decrypter nie jest juz aktualizowany. Jesli kopiowana plyta jest zabezpieczona jakims nowszym zabezpieczeniem to tak wlasnie moze byc.
LED jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.04.2006, 10:43   #5
Tomq25
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez LED
Dvd Decrypter nie jest juz aktualizowany. Jesli kopiowana plyta jest zabezpieczona jakims nowszym zabezpieczeniem to tak wlasnie moze byc.
Płyta nie ma żadnych zabezpieczeń.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: