![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() Salem |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Cytat:
Salem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2005
![]() |
Otoz po tygodniu prob powiem tyle - totalna klapa / 5 plytek polecialo do kosza. Niestety dlugo mi chyba zajmie opanowanie tego problemu.
W czym problem ![]() Mam natomiast kilka pytan: - Byc moze problem tkwi w tym iz wypalam to z najwieksza szybkoscia tj 8X. - Moze cos nie tak z moja nagrywarka. - Moze nie mam jakiegos kodeka. Prosze o jakies informacje. ---------------------------------------- Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.12.2004
![]() |
Cytat:
1. AnyDVD 4.5.6.2 2. CloneDVD 2.7.1.1 3. Alcohol 120% 1.9.2.1705 (do wypalania ISO) 4. Prędkość zawsze 4x (!!) 5. DVD + R Platinium 8x Sam od niedawna mam nagrywarkę (Pioneer 108A DL) i jestem na etapie poszukiwań ![]() Jeśli chodzi o prędkość, to NIGDY nie yżywam maksymalnych (zysk żaden a straty...). Audio na Verbatimach Crystal-Azo góra 16x, dane 24x (Teac E540). CloneDVD 2.7.1.1 wybrałem, ponieważ oferuje lepszą jakość kompresji niż DVD2one i jest wygodny w użyciu. Przy kompresji 65% jakość minimalnie odbiega od oryginału a przy mniejszych (76% - 89%) różnicy nie zauważyłem (na monitorze Eizo T67 - Trinitron 20"). Więcej "wymądrzał" się nie będę, ale wydaje mi się, że to kwestia tych 8x (no i nośnika). Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|