![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
DVD filmy
Witam!
Mam następujące pytania Liczę na waszą pomoc w tej kwesti. Posiadam nagrywarke Liton SOHW 812S. Od nie dawna nagrywam filmy. Zgrywam je i kompresuje za pomocą DVDShrinka 3.2.0.15. Potem wypalam NERO 6.6.0.0. 1) Czy da się skompresować film do 4,7 GB i do tego mtaeriału dodać menu. Jak to robie w Shrinku to wywala mi błąd że aby dodać menu to nie mogę kompresowac filmu. Chcyba że robie coś nie tak. Więc ktos może mi podpowie co ewntualnie robie źle. 2) Dlaczego po nagraniu filmu czesto on się tnie. Tzn. robi się chwilowa stopklatka na kilka sekund a potem film idzie dalej. Często jest to w pobliżu przejść z jedengo do drugie rozdziału. Nagrywałem już na różnych prędkościach i różnych płytakch i dlaje to samo. 3) Jakie są najlepsze płytki do nagrywania filmów na DVD. W miare tanie oczywiście. 4) Czy jest jeszcze jakieś inne ale równie proste i intuicyjne oprogramowanie które jeszcze lepiej nagrywa i kompresuje filmy DVD. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|