Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.12.2007, 08:27   #1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 11.11.2004
Posty: 10
mundeczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
[DVD-lab] Dźwięk w menu

Witam
Chciałbym tak ustawić ścieżkę dźwiękową w menu żeby "szła" sobie w tle bez wznawiania za każdym razem gdy przechodzi się do następnego menu.
Kombinuję już dłuższy czas i nic mi nie wychodzi.
Aktualnie jest tak, że z każdym nowym menu podkład zaczyna się odtwarzać od początku.
W pomocy do programu jest to opisane dość ubogo i niezbyt mogę pojąć jak to wykonać.
Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam
mundeczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.12.2007, 10:46   #2
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,552
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak sam napisałeś "z każdym nowym menu" masz nowy podkład muzyczny (nawet jeśli to ta sama 'muzyka'), więc startuje on od początku...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2007, 20:02   #3
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 11.11.2004
Posty: 10
mundeczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak, ale z tego co zrozumiałem z pomocy to istnieje możliwość ciągłości podkładu muzycznego przez kilka menu.
-dvd-lab.jpg
A poniżej całość tematu podkładu muzycznego do menu w pliku pomocy:
DVDlabPro15.pdf
I cały czas zastanawiam się jak można to zrobić?
Pozdrawiam
mundeczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2007, 20:18   #4
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,552
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co zrobić? Gdzie to masz napisane? Przytaczaj...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2007, 20:46   #5
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 11.11.2004
Posty: 10
mundeczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Podpis pod obrazkiem
Cytat:
(Image 3) A Menu can be defined to continue to another menu after the completion of audio being played
zrozumiałem, że muzyczka gra w tle a menu przechodzi z jednego do drugiego.
Chyba, że coś źle pojąłem i nie ma możliwości zrobić czegoś takiego.
mundeczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2007, 21:04   #6
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,552
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
"Można zdefiniować menu, które po zakończeniu odtwarzania audio (skończeniu się ścieżki audio) przejdzie do innego menu"

W domyśle - z nową ściężką audio...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2007, 21:13   #7
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 11.11.2004
Posty: 10
mundeczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak. Uciekło mi completion z tłumaczenia
No szkoda, że się nie da zrobić tego tak jak sobie wymyśliłem.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
mundeczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO