![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.07.2005
![]() |
DVD Lab PRO - Big Problem - Render Motion
Czesc!
Mam wielki problem! Zrobilem menu Rozdziały do filmu. W menu powklejałem kadry do filmu i chciałbym zeby byly animowane. Wiec wlaczam opcje render motion. Ustawiam wszystko (Render this object in the final clip> repeat it shorter; Total clip time na 30sek; mpeg-2, bitrate na 4000). Biore na render. Wskazuje miejsce zapisu pliku m2v. I proces biegnie dobrze dopóki....program w pewnym momencie nie wyzuci bledu A Requied resouce was... i tyle. Program mowi ze zaliczyl crash i sie wylacza. No i nie wiem co mam zrobic. HELP!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
nie no tragedia mialem wersje 1.00, instalowalem ja 3 razy i ciagle to samo. Sciagnalem i zainstalowalem wersje 1.53 i nic sie nie zmienilo, POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
I co
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja mogę tylko powtórzyć za 1stwasp - PRO w nazwie DVDLab to skrót od "Prototyp". Chociaż ktoś określił wersję 1.53 jako 'stable' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
jak na razie z Twojego komunikatu to wynika jedynie ze "wymagany zasob byl..."
a PRO to PROwokacja ![]()
![]() |
#6 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
A required resource was...
Moze coś skasowałeś lub przeniosłeś lub zmieniłeś nazwę - w plikach, które są brane do renderowania... Początek tego komunikatu to na polski, Żądany zasób został... - właśnie co został... Jeżeli nie zrobiłeś niczego z tego co napisałem to przytocz ten komunikat w całości (w miarę możliwości) - jak zresztą wcześniej zasugerował Reetou... Ja miałem podobny problem jak kiedyś w początkach DVDLap Pro zacząłem bawić się aplikacją. Program przechodząc do renderowania menu znikał z ekranu... bez komunikatu... Rozwiązanie - porzuciłem DVDLAb Pro... DVDLab Pro(blemy)... to kolejne rozwinięcie skrótu PRO ![]() Pozdrawiam!
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Zainsatalowalem DVD lab 1.3 ale tez to samo
![]() ![]() ![]() HELP!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
i co nikt mi nie pomoze z tym problemem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Przeczytaj dokładnie wypowiedź @1stwasp jeśli masz takie problemy z każdą wesją to jedyne wyjście to zmienić aplkację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
@puzel
Przydałby się jakiś screen okna Render Menu Moition (chociaż nie ma tam zbyt skomplikowanych opcji do ustawień) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
Zrobilem zrzuty ekranu ale niewiem jak to wrzucic na forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |