![]() |
poradnik
Ja także jestem bardzo zainteresowany. Jeśli nie będzie problemu to prześlij mi na maila
dziękuję bardzo Maciej majank@wp.pl |
spoko, spoko:) juz znalazlem i zaczynam sie z tym meczyc... mam nadzieje ze za pare dni zaczne odpalac moje filmy z polskimi napisami... pozdr
|
Mogę służyć miejscem na WWW i byłbym bardziej niż rad widząc ten tekst na stronie z mojego sig'a.
@warebel Po prostu poszukaj na tym forum... albo na divx.pl Te informacje tu są... trzeba tylko trochę wysiłku |
Cytat:
Jabba |
a ja mam takie pytanko do tego jeszcze... czy bedzie tam opisane jak dolaczac napisy PL do filmow DVD, bo mam wszystkie nowosci filmowe (sciagam z netu szybkim laczem) ale to sa wersje NTSC i chcialbym sobie dorzucic napisy do tego. prosze o pomoc. dzieki
|
tak Arturze to ja
|
oj ja tez bym prosił domi1971@wp.pl .
|
Cytat:
Możesz skorzystać z mojego starego e-dysku - jest pusty : Login : Tadream Pass : mandarynka Pozdrawiam Jabba P.S. Czy to Ty Palaczu ? |
No to wymyślcie coś a ja w okolicach czwartku może piatku powinienem mieć to skończone
Paweł |
Proponuje zalozyc jakies konto np. na e-dysku, bo jak jeszcze kilka osob sie dopisze do listy chetnych, to chlopak bedzie wysylal az do swiat ;)
A ha ! Ja te jestem zainteresowany :) Pozdrawiam. Rafal. |
|
Myślę,że jest dużo więcej chętnych do zapoznania się z Twoją pracą i najlepiej jakbyś umieścił ją na jakimś bezpłatnym serwerze lub uploadzie i zapodał linka.Czekamy!
|
Ja też chętnie poczytam i wypróbuję.
|
Ja też chętnie poczytam.Jak możesz to wyślij na Romano@mayclub.pl
Dzięki |
Re: DVD Maestro - poradnik
Cytat:
Z góry dziękuję Jabba (arturo_s@wp.pl) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |