![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem
Jak dotychczas do kompresji materiału DVD używałem IC, czasmi Shrink'a. Niestety podczas kompresji DVD w IC jak i w innych programach tego typu efekt wyszedł niezadawalający. Czytając już kiedyś o możliwościach DVD Rebuilder'a + CCE postanowiłem z tego duetu skorzystać. Wcześniej nie próbowałem, bo jak widamo trzeba poświęcić trochę więcej czasu niż w przypadu wyżej wspomnianego IC. Zabrałem się za czytanie artykułów z różnych stron www,także z tego serwisu, przeglądałem też tematy na forum związane z problemami z DVD RB. Choć trochę one mnie nakierowały lecz dalej nie mogę sobie poradzić. Uparłem się, bo bardzo zależy mi na dobrej jakości. Tyle tytułem wstępu, może teraz zobrazuje w czy tkwi problem, przedstawiająć go na screenach. Głównie chodzi oto, że nie uruchamia mi się CCE obwieszczająć to komunikatem.
Może dodam jeszcze, że posiadam DVD RB 0.96 i CCE 2.5 full version. Moje ustawienia na załączonych screenach. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|