![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2005
![]() |
blagam o pomoc w sprawie dvd2dvd-r
Niedawno kupilem nagryware i chcialem sobie przegrac film uzywajac do tego dvd2dvd-r. Postępowalem scisle wg instrukcji zamieszczonej tu i bylo ok to momentu kiedy nacisnalem ok i mialo sie zaczac rippowanie. Otoz program wyswietlil komunikat :the choosen HDD does not support files >4GB. blagam niech ktos mi powie o co chodzi na dysku ktory wskazalem jako destination mam prawie 9GB wolnego miejsca.Co dziwne ten sam komunikat pojawia sie w przypadku roznych wersji dvd2dvd-r
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.09.2004
![]() |
Prawdopodobnie masz na dysku system plików FAT32 a w nim maksymalny rozmiar pliku może mieć 4gb.Nie wiem jaki masz system operacyjny ale żeby obsługiwało ci większe rozmiary plików potrzebny jest system plików NTFS!Pozdro
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2005
![]() |
aha
mam zainstalowany windows xp i partycje na dysku czy jest zatem mozliwe zeby jedna partycje sformatowac
dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.09.2004
![]() |
Jeżeli nie jest to partycja systemowa to nie ma żadnego problemu ,możesz ją sformatować spod windy,a jeżeli chcesz formatować dysk systemowy to wtedy musisz zrobić całą instalkę windows od początku.Ewentualnie możesz użyć Partition Magic i zrobić dodatkową partycje na dysku systemowym wtedy obędzie się bez instalowania windy.
|
![]() |
|
|