![]() |
Cytat:
Ja mam teraz inny problem !!!!! obrobiłem "Królestwo Niebieskie w Rebuldierze z menu i zauwżyłem że film przy zmianie sceny zatrzymuje sie na sekunde lub dwie !!!!!!!!!!!!!!!!! jest to tragiczne !!!!!!!!!1scena w filmie przeskakuje srednio co 3 minuty !!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy to wina mojego stacjonarnego Sonacza , najpierw jeszcze sprawdze jak to chodzi na kompie ..... :glaszcze: |
Cytat:
apropos shrinka - nie jest on od dłuższego czasu aktualizowany i nie wiem czy wiecie, że nero recode to robota chłopaków od shrinka i na dodatek jest szybszy i...droższy(w końcu to składnik nero), a i tak shrink to kicha bo nie łapie nowości, a nero recode dopiero kicha bo...nie łapie oryginałów :) i jak tu se kopie własnej oryginalnej płyty dvd stworzyć? echhh |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przemo, dzięki za link, ale długie oczekiwanie na pomoc zmusiło mnie do wysiłku i efekt faktycznie za***... . Niestety ,mimo wymiany nagrywarek (NEC, LiteOn, Sony), nie dałem rady "Rekrutowi" i "Łowcom umysłów". Może ktoś je zrobił i na jakim sprzęcie? |
Cytat:
Przynajmniej wiesz, co znajdziesz w środku - najnowszą wersję, bez żadnych złośliwych dodatków... |
Cytat:
Dodam że gdzieś bodajże TUTAJ :-) jest niewielki opis co, jak i gdzie. powodzenia Co do czerwonych płyt SONY, to jakoś źle sie z nim i współpracuje, dobrze że nie ma na nich zbytnio ciekawych filmów :-), AnyDVD 5.4.4.1. PODSTAWA !!!! pozdrawiam PYTANIE : czy ktos próbował "Karola" obrobić CCE?? jesli tak to na ile passów go ustawić by był w maire oglądalny ??? |
Cytat:
Jeżeli chodzi o film Kubuś i Hefalumpy, to jest on "doposażony" w pustego voba. Też miałem z nim problem, dopóki nie pozbyłem się tego oszustwa. Odpalenie tego voba owocowało właśnie wyświetlaniem czarnego ekranu. Trzeba go znaleźć i najpierw się go pozbyć, a potem o ile pamiętam, to film nawet nie wymagał kompresji. :piwo: |
Cytat:
[Kung Fu Hustled,Into the Sun,ale ostrzegam że te filmy sa beznadziejne :\ ] Cytat:
|
Cytat:
|
Myślałem że problemy z zrzutem filmów się skończyły, ale niestety nie. Jak wcześniej pisałem wymieniałem nagrywarki na różne, obecnie mam Sony DW-Q28A. Zgrałem na niej "7 sekund", "Człowiek pies" i wszystko było OK. Teraz niestety nie daję rady na "Rekrucie" i "Łowcach umysłów". Co jest grane? Oprogramowanie jest właściwe.
|
Cytat:
|
Nie mogę się doczekać kiedy pożyczę "królestwo niebieskie" do tej pory nie miałem problemu z żadnym filmem. "shink" rules !!! A może nie wiem po prostu jak się objawia niemozliwość skopiowania filmu?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:48. |