![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.03.2006
![]() |
DVDDecrypter - strona domowa?
Witam, wie ktoś może jaka jest strona domowa programu DVDDecrypter (uwagani: nie DVDFab Decrypter - nazwa podobna, ale ten drugi to jest do niczego). Jak wchodzę na stronę domową podaną tą w programie to otwiera mi się google... Chodzi mi oczywiście o możliwość sprawdzenia czy jest nowsza wersja.
Być może ten program już się nie rozwija... a szkoda bo jest to mój ulubiony program do zgrywania materiału video, a może się już coś lepszego pojawiło? Pozd. all mat |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak jest coś lepszego - DVDFab Decrypter - jeśli chodzi o zabezpieczenia
![]() ![]() niestety nikt już nie rozwija tego programu, ale jeśli chodzi o jego możliwości to jest i tak super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
DVDFab Decrypter - mo***380;e Ci si***281; dobrze z nim pracuje, ale mi fatalnie (probowalem rozne wersje).....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
DVD Decrypter ma domyślnie zanzaczoną opcję, że po uruchomieniu automatycznie sprawdza czy jest nowsza wersja
ale nic z tego bo projekt chyba jest zawieszony - lub upadł najnowsza wersja to 3.5.4.0 trzeba się przesiąść na AnyDVD (praca w tle) + soft do ripowania |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Projekt zosta***322; zablokowany przez RIAA. Przej***281;ta te***380; przez nich zosta***322;a strona domowa projektu, dlatego warto wy***322;***261;czy***263; automatyczne sprawdzanie updat***243;w w Decrypterze - po co zape***322;nia***263; logi chorym ludziom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Został wykupiony przez Macrovision.
Dlatego nie jest już rozwijany i legalnie już nie będzie poprawiany ,choc gdzieś widzałem wtyczki do zabezpieczenia SonyAcross które można zamontowac ale myśle ze nie warto bo co chwila jest nowa wersja Acrossa i innych gadów więc zostaje tak jak radzą koledzy AnyDVD i DVDFab Decrypter które starają sie byc na czasie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ok, dzi***281;ki za szczeg***243;***322;owe informacje, AnyDVD- to mam od zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Polecam Tobie kompilacje CloneDVD2+AnyDVD ,również zrobisz kompresje do 4,7gb pewnie i łatwo program bardzo pewny,niestety DVDFab Exspress ma problemy z kompresją zabezpieczonych płyt,dlatego polecam DVDFab Decrypter który przynajmniej u mnie usuwa szkodniki pewnie.pozdowienia
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|