![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
DVD X Copy - nagrywa na 2 płyty
Mam nagrywarke dvd i kazdy film ktory kopiuje z jednej płyty kopiuje mi na 2 płytach. We wlasciwosciach pokazuje mi ze film zajmuje ponad 6 gb i dlatego dzieli mi na dwie plyty na plycie 4,7 gb. Czy jest jakis program ktory skompresuje mi od razu podczas kopiowania tak aby zmiescilo sie na 1 plycie?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Ale żeby nie było że się nie staram Clone DVD to robi , chyba, bo ten progs ... , a zresztą nie warzne. Lepiej Schrink , DVDDecrypter + DVD2one itp. Jak chcesz mieć cały film z dodatkami z max jakością to podzielenie na 2 płyty ma sens przy obecnej cenie płytek DL. Jeśli interesuje cię jakość kopii samego filmu to DVD Rebuldier lub DVD2DVD-R. Wszystkie szczegóły do tego co napisałem znajdziesz na CDRinfo + forum. Powodzenia i miłej zabawy.
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2004
![]() |
Jaką masz wersję dvd x copy? bo np platinium ma opcję xpress (simple) i bez problemu kompresuje albo całą płytę lub sam film a jakość jest taka że np na 29cal telewizorze nie widać różnicy pomiędzy oryginałem a kopią
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2004
![]() |
ps. nagrywam w nero bo x copy nagrywa zawsze z max prędkością dla danej płyty
|
![]() |
![]() |