![]() |
3 przebiegi - ale mam słaby sprzęt (celeron 1,2GHz)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak mam, wydaje mi sie jednak że jakoś mało tych vobów mam (film jest cały, wszystko jest ok) bo łącznie po przekonwertowaniu film ma rozmiar 2,26GB (plik avi miał 1,36GB). A co to jest za plik - Encoded_Video_CCE_NTSC (4,16GB) ??? Napisy są ok na szczęście, tylko mam ten cholerny znaczek cinema craft encoder w prawym dolnym rogu ekranu na czarnym pasku (mam CCE SP 2.5).
|
Cytat:
|
no i teraz mam wiekszy problem - a więc program juz po wykonaniu wszystkich operacji nie stworzył mi obrazu iso - Creating DVD ISO Image Createprocess failed.
MkIsoFs failed. Please verify your CD Image tab. - co to jest CD Image tab. ??? |
Dzięki Ci wielkie - ale dalej mam nadzieje że nie bede musiał z tego korzystać (ale i tak sie przyda na przyszłość) - jak skończe konwertować to napisze jak to wyszło.
|
Cytat:
|
no obyś miał racje bo CCE juz enkoduje 10h i jeszcze jeden pass jak nie myle mi został i mnie chyba krew zaleje jak napisy nie będą pasować (( A tak na marginesie - jest jakaś mozliwość dodania napisów do tego pliku iso który powstanie po przekonwertowaniu wszystkiego ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: