![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.09.2004
![]() |
Dvdmaestro !!!
Witam i prosze o pomoc - czy ktoś może mi bliżej objaśnić opis ze str http://www.cobraverde.net/Porady/divx2dvd.htm, dokładnie chodzi mi o cyt. (podswietlamy pozycje <tytul>.dvd Project i zrzucamy okienko ze sciezkami na dól ekranu. ) Posze o dokładniejsze objaśnienie "ścieżki i dół ekranu" bo jakoś mnie sie to nie udaje a wyprawiam już cuda. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe, może i niefortonne sformułowanie, pewnie chodzi o minimalizację okna.
Jeśli w menu View masz zaznaczone Connections, to masz zakładki na dole okna edycyjnego. Po prostu kliknij na Connections. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2004
![]() |
a jezeli juz jestesmy przy maestro. to mam takie pytanko. robilem jakis czas temu authoring filmu. dodawalem napisy i nie wiem dlaczego ale przy wcisnieciu preview program wywala blad i sie wylacza. wczesniej nie mialem takich bledow. teraz pytanie, czy to jest spowodowane reinstalka systemu, czy moze byc ze akurat z tym filmem jest problem ?? przyznam sie bez bicia ze innych filmow nie sprawdzalem jeszcze ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2004
![]() |
kodeki do preview mam i normalnie dzialaja bo robilem preview przed reinstalka systemu na innym filmie. wszystko ladnie dzialalo. a teraz wyskakuje blad. chodzi mi tylko o to czy ktos sie z czyms takim spotkal i czy to wina systemu czy maestro. rownie dobrze moge zrobic to w dvdlabie, ale jakos latwiej sie robi w maestro i dlatego pytam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.09.2004
![]() |
Wielkie dzięki - poszło tylko urodził się nowy problem DVDMaestro nie stworzył pliku .ifo i przy próbie oglądnięcia na PowerDVD wyskakuje błąd ERROR trying to play C:\ ........... \VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.12.2005
![]() |
wlasnie mi tez po wlaczeniu preview wywala blad i sie zamyka
![]() |
![]() |
![]() |