Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 19.01.2008, 10:26   #1
rad25
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.05.2005
rad25 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVDMaestro - problem z odtwarzaczem

Witam wszystkich i bardzo prosze o pomoc. Mam problem z w/w programem do autoringu DVD. Mianowicie gdy naciskam przycisk PLAY wewnętrznego odtwarzacza w DVDMaestro pojawia się nastepujący komunikat:

i nic sie więcej nie dzieje. Nadmienie, że mam zainstalowany Elsa Cinemaster 2000. Mój system to Windows Vista.
Bardzo prosze o pomoc.
Dołączone obrazki
DVDMaestro - problem z odtwarzaczem-bez-tytulu.jpg 
rad25 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.01.2008, 10:49   #2
rad25
Nowy na forum

Wiem, że ten problem był juz niejednokrotnie poruszany lecz mimo wgrania wszystkich bibliotek i plików systemowych nadal nic nie ma. Prosze o wyrozumiałość i nie karanie odrazu banem.
Stary 19.01.2008, 11:47   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rad25 Podgląd Wiadomości
Nadmienie, że mam zainstalowany Elsa Cinemaster 2000. Mój system to Windows Vista.
Nie masz...

IMO Maestro nie da się uruchomić poprawnie w nowym (zdrowo porąbanym) systemie MS. Chcesz korzystać ze starych programów - wróć na XP.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2008, 14:12   #4
rad25
Nowy na forum

Wielkie dzieki za pomoc. W takim razie musze wr***243;ci***263; tak jak piszesz pod star***261; Winde. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez rad25 : 19.01.2008 o godz. 14:16
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: