Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.09.2001, 21:45   #1
Erric
Gość
 
Posty: n/a
DVDReaper problemy z uruchomieniem !!!!!!! Wyskakuje błąd !!!

Zrippowałem już 2 DVD tum sofcikiem i wszystko było COOL, aż tu nagle pewnego pięknego dzionka uruchamiem go jak zwykle a tu wyskakuje błąd:

Erreur d'execution '62' i coś tam dalej...... CO JEST !!!!!!!!!!!!!!??!!!

Jedyne co mogę zrobić to kliknąć w OK i po tym nic!! Nie pomogła ponowna instalka...........................
  Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.09.2001, 11:09   #2
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 10.08.2001
Posty: 151
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co dalej? podaj caly komunikat bledu
__________________
GG: 918943
sabor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.09.2001, 14:53   #3
Erric
Gość
 
Posty: n/a
Oto cała treść błędu :

Erreur d'execution '62'.
L'entree depasse la fin de fichier

W pasku pisze DVDReaper i mogę kliknąć tylko w OK bo jest to jedyny przycisk ..........
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2001, 14:23   #4
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 10.08.2001
Posty: 151
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no coz komunikat jest chyba po francusku, a ja z francuskiego to dobry nie jestem. ale poproboj standardowych procedur. mam na mysli przeinstalowanie programu. z tym,ze wywal jeszcze info o programie z rejestru. jezeli dalej bedzie sie pojawial blad to znaczy ze wina nie lezy po stronie programu, ale po stronie systemu (min.) wyczysc ponownie rejestr (dolaczam ci znakomity program do czyszczenia rejestru i to na dodatek microsoftu, tak ze nie ma co sie obawiac o system) i zobacz co ci to da. proboj roznych sposobow, nie ma co sie szczypac to tylko system, czasami lepiej troche pogrzebac (nabierzesz doswiadczenia) niz odrazu reinstalowac winde.
pozdrowienia
__________________
GG: 918943
sabor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Po zakończeniu nagrywania wyskakuje błąd Kleryk88 Napędy optyczne DVD 4 01.01.2006 19:37
Błąd w CD Mate który ciągle wyskakuje przy ok. 55% Adam Napędy optyczne CD 1 01.01.2002 04:09
ASPI i problemy z uruchomieniem programow. blues_man Napędy optyczne CD 1 23.10.2001 14:41
Clone CD 3.0.5.1 problemy uruchomieniem pumeks Napędy optyczne CD 3 10.08.2001 10:41
Clone CD 3.0.5.1 problemy uruchomieniem PUMEKS Napędy optyczne CD 0 09.08.2001 10:54


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO