![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2002
![]() |
DVDReMake 1.4.6. nagle przestał działać
DVD ReMake w wer. 1.4.6. , który do dziś działał super nagle zaczął mi się walić. Kiedy przygotowany nim materiał wczytam do Instant Copy ( ver. 8b0251 )i nacisnę "start" ( wczytanie filmu do analizy ) to wywala mi taki komunikat " access violation at address 004A4CAF in module ICopy.exe. Read of address 00000000 " . Wcześniej nigdy nawet się nie zawiesił. A dziś przekodowałem jeden film , było ok, puściłem następny i ReMake zaczął się walić. Wróciłem do wersji 1.3.1. i wszystko jest ok ale czemu mam korzystać ze starszej wersji!?! Program sam z siebie nie może paść a między kodowaniem tych dwóch filmów nic nowego nie instalowałem. O co tu chodzi?
win2000 SP4 1GHz 256 RAM 100 Gb hd GeForce 128 RAM
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
To co nowe, to nie oznacza, że będzie dobre. W nowych wersjach są poprawiane błędy, dodawana nowe funkcje oraz dodawane "niechcąco" kolejne, nowiutkie błędy. Więc nie oczekuj, że to co nowe musi być rewealcyjne. Nawet firma Ahead pare razy wypuściła NERO, w którym wystąpiły błędy uciażliwe w funkcjonowaniu programu.
Pamietaj jeszcze, że działanie poprawne programu zależy również od poprawnie zainstalowanego systemu, sterowników, sprzetu i innych rzeczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2002
![]() |
O system i drivery jestem spokojny. Wieszają mi się jak na razie 2 progsy - ReMake 1.4.6. i czasami ******ony IExplorer ( niestety, programiści idą na łatwiznę i nie wszystko mi lata pod Mozillą) Nie byłoby problemu, gdyby nir fakt, że używałem tej wersji o dłuższego czasu i chodziła a np. Nero wali mi się od razu.
![]() |
|
|