![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Cytat:
Uważam, że problem z Waszą pomocą rozwiązałem, więc temat można uważać za zamknięty. PS Ptysss dzięki za PM ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Chyba za szybko uznałem temat za rozwiązany. Okazało się, że są jednak problemy z DVDReMake-iem. Zauważyłem, że film obrobiony w tym programie (wersja 2.6.2) zacina na ok 0,5s na całej długości. Błędy te nie są jednak przypadkowe, pojawiają się dokładnie w miejscu gdzie ustawiony jest początek danej sceny. Dodam jeszcze, żę na kopmpie odtwarza się dobrze, tylko na stacjonarce robi takie problemy. Można by pomyśleć, że może to wina nośnka, ale chyba nie, ponieważ ten sam film, na tej samej płytce DVD+RW, obrobiony ( nie całkiem, dlatego potrzebny mi DVDReMake ) w innym programie np IC, idzie na stacjonarce bez problemu. Dlaczego ?
Pytanie to kieruję do kogoś kto zajmuje się obróbką DVD za pomocą DVDReMake, ciekawy czy spotkał się z takimi kłopotami. Może ktoś zna jakiś inny program przypominający swoimi funkcjami DVDReMake, tak na wszelki wypadek gdybym nie portadził sobie z nim nie poradził. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
mi sie tez zacina .... ale jestem zły !!!!
![]() |
#20 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Jeżeli chodzi o te zacięcia, to w moim przypadku problemem okazała się wersja której używałem 2.6.2. Próbowałem jeszcze kilku innych wersji, w których napotkałem wiele innych problemów, ale znalazłem jedną jak do tej pory najmniej problemową 2.5.4, którą używam do dziś. Spróbuj właśnie tej wersji, a problem z zacięciami zniknie. Powodzenia Salem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|