![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
DVD2DVD-R kilka pytań do doświadczonych.
Witam serdecznie.
Choć nieźle znam się na przeróbkach DVD do XviD-DivX, tak raczkuję w temacie DVD do DVDR. Skupiłem się na metodzie Gelo_5, gdyż sposób w jaki przedstawił całą procedurę wydaje mi się najbardziej przejrzysty. Kłopoty zaczęły się na samym początku. Przygotowałem oprogramowanie (niestety nie to, którym posługuje się Gelo): DVD2DVD-R 1.8.1. - jest tu kilka dodatkowych opcji z którymi nie wiem co zrobić. CCE SP v2.67.00.27. - właśnie z tym programem mam problemy. Kiedy wybieram ten Encoder dostaje komunikat: The choosen File is not supported!, pod spodem z tego co rozumiem wypisane są wersje akceptowalne przez ten program Mam encoder w wersji 2.50 który jest przez DVD2DVD-R przyjmowany. Czy mogę go użyć ? Ustawiłem na ile mogłem opcje w powyższych programach i po GO dostałem w logu komunikat, że HDD nie przyjmie plików większych niż 4 Gb. Czy dla tego programu musi być dysk z partycją NTSF ? Wiem, że moje pytania wydadzą się naiwne ale bardzo proszę o ustosunkowanie się. Chciałbym się nauczyć. I jeszcze oobista prośba do Gelo_5 (może akurat przeczyta ten post), czy mógłbyś podać jakiś link do wersji programów użytych przez Ciebie w instrukcji ? Czyli: DVD2DVD-R 1.4.4 i CCE ver.2.66.01.07 (Trial). Przekopałem internet i bez szans - kompletna klapa. A swoją drogą przydałba się zmodyfikowana instrukcja dla blondynów - uzupełniona o te wszystkie rozwiązania opisane wcześniej. Dziękuję i przepraszm, że odważyłem się otworzyć nowy - stary wątek. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|