![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Dwa DVD-Video na 1 plycie
Najpierw odniosę się do wątków przytaczanych wcześniej:
Palnik: LiteOn LDW-811S Czytnik: Philips DVD737 Z softu przećwiczony SonicMyDVD, CloneDVD, DVDFab, a ostatnio doszedł DVDShrink. Nagrywałem na Esperanza DVD-R 4x z prędkością 4x - na moim 737 odtwarza OK, ale już na stacjonarnej AIWIe kumpla ma straszne problemy przy końcu płyty - po prostu nie idzie oglądać. Na dostarczonej z nagrywarką płycie DVD+RW 4x (nagranej 4x) nawet na moim 737 przy końcu filmu ten sam efekt. Nagrałem na wolniejszej prędkości (2-2.4x) na Emtec DVD+R - problemu nie ma żadnego - żadnych zacięć, stopklatkowania czy jakichkolwiek efektów ubocznych ![]() Bardzo podobają mi się możliwości i sposób działania DVDShrink. Film "Mumia" udało mi się ścieśnić do objętości 1/2 płyty (ok. 2.2 GB), podobnie udało się to z "Mumia powraca". Pomyślałem sobie, że fajnie byłoby mieć 2 filmy na jednym krążku, ale niestety nie wiem, jakiego softu użyć, żeby dało to radę zrobić. Przymierzałem się do Power Producera (Cyberlink), jakiegoś-tam-producera ze stajni InterVideo i ULeada, ale niestety skończyło się fiaskiem. Może ktoś ma/zna/używa jakiegoś prostego programu, który "łykałby" wskazane dwa katalogi ze zrzuconym DVD-Video i wypalał na tej samej płycie? TIA. Pozdrawiam, ArtComp |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|