![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2004
![]() |
Divix-> DVD i brak napisow
Witam
Ostatnio znow zacząlem sie trochu w to bawic i mam ten samo problem co kiedys...nie mam napisow w filmie.....kiedys juz tak mialem ale nie wiem jak to naprawilem. Ale do rzeczy Robie to na 2 sposoby jeden to : DVD2SVCD Oraz Film Machine Problem jest taki ze w pierwszym przypadku jesli dam podglad to sa napisy a po konwersji w pwoerdvd zakladka napisy jest niekatywna i napisow nie ma:/ Zrobilem druga metoda za pomoca Film Machien i tutaj jesli dam napisy na stale(pytanie jak je obnizyc? zeby byly nizej w filmie bo zmieniam margines bottom i dalej nic :/) sa a jak juz dam zeby byly wlaczane/wylaczane to juz na podgladzie ich nie mam. Trzecia metoda jaka robilem to za pomoca Winavi VideoConverter i tam sa wrzucane na stale za pomoca fddshow...tam nie ma problemu napisy sa ale jakosc kompresji tą metoda mnie nie zadowala. Ktos wie moze dlaczego mi nie wyswietla tych napsiow ? wiem ze juz tak raz mialem i jakos sie z tym uporalem ale juz nei wiem jak :/ Wszystko robie na malym pliczku 5 minutowym i juz kombinowalem wiele ustawien i dalej nic :/ |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|