![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2004
![]() |
Jakim programem (darmowym) szybko i prosto zrobić rozdziały (chapters)
Pytanie jak w temacie. Przerabialem przy pomocy The Film Machine jeden koncert. Wiadomo - ten program robi domyslne chaptery co 2,5 min. czy jakos tak. Chcialbym w miare prosty sposob zrobic wlasne rozdzialy czyli:
1) wyrzucic te stare, bezuzyteczne 2) wstawic nowe - oczywiscie nowy rozdzial na nowa utwor grany na scenie. Wciagnalem material do IfoEdita i zrobil "save cell times" i mam... no wlasnie; w czym on to podaje? Klatki? Jakis inny sposob? Prosilbym o rade czy np. moge zrobic tak: a) spisac sobie czasy, gdzie chcialbym miec nowe rozdzialy b) przekonwertowac powyzszy zapis na klatki (?) czy inny format, ktory akceptuje IfoEdit <== JAK?? c) utworzyc nowe DVD Wolalbym to zrobic programami DARMOWYMI. Jezeli jest jakis inny, w miare prosty sposob to prosze o podpowiedz :-) Wiem tez, ze moge wciagnac ten moj koncert do DVD Maestro i tam to prosto zrobic dosyc, ale tak jak mowilem, zalezy mi na darmowych a nie bede robil tego na taka skale, zeby inwestowac w nowe oprogramowanie. Z gory dziekuje za wskazowki!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|