![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2004
![]() |
Dziwny problem z Instant Copy??
Witam
Mam bardzo dziwny problem przy nagrywaniu płyt programem Instant Copy 8.0. Po zgraniu płyty na twardy dysk (Decrypter) i załadowniu na wirtualny dysk nagrywam na płytę dvd-r programem Copy Instant (mozna wycinać dodatki) i wszystko wydaje się OK, na stacjonarnym smiga aż miło na komie również. Dopiero próbujac zkopiować juz przegrany dysk natrafiam na problem, w Nero wyskakuje komunikat mniej więcej taki że mozna skopiować tylko jedna ścieżke i płyta wysuwa sia z napędu i dupa, DVDclone i inne programy reaguja w podobny sposób wyświetla się błąd. Jako że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie pewnie bym sobie dał spokój mysląc że tak musi być, ale zauwazyłem dziwną rzecz. Robiąc dokładnie to samo od poczatku ale nagrywając Instantem na płytę dvd-rw nie mam tego problemu ![]() Z tej płyty tj. dvd-rw bez problemu kopiuje się na inne dvd-r a ztych nagranych dvd-r na nastepne itd. Co jest grane może ktos mi coś podpowie, ostatecznie mogę nagrywać na początku na rw a z niej dopiero na dvd-r ale dvd-rw mam x2 i Instant nagrywa mi tę płytę nawet 2,5 godziny, a to jest troche uciążliwe. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|