![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2006
![]() |
dziwny przypadek odtwarzania vobów
witam, posiadam na dysku kopię filmu (zassane z torrenta) w postaci zwykłego folderu VIDEO_TS z zawartością i co ciekawe nie mogę normalnie odtworzyć żadnego z VOB-ów przy pomocy jakiegokolwiek playera, obraz krzaczy, dźwięk skwierczy... co jest najdziwniejsze to to że mogę odtworzyć te pliki tylko VLC playerem i to tylko w przypadku kiedy kliknę na folder VIDEO_TS i wybieram opcję "Play with VLC media player" - wtedy wszystko chodzi jak należy... pomyślałem, że to może jakiś problem na kompie, więc postanowiłem sprawdzić jak film się zachowa kiedy wypalę go na dvd... tak też zrobiłem, nagrałem na kilku płytach różnymi programami: nero, clonedvd2, clonedvd, superclonedvd i w każdym przypadku jest to samo - odpalam na stacjonarce i obraz krzaczy a dźwięk oczywiście skwierczy... nie mam pojęcia co to może być, wypaliłem już niejeden film na dvd, ale pierwszy raz spotykam się z czymś takim... aha przypomniało mi się jeszcze - początkowo film był spakowany rarem (jeżeli ma to coś do rzeczy) z góry dziękuję za pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|