![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
dvdxcopy xpres vs. platinum
mam pytanko. bo kupilem nagrywarke dvd i jestem zielony. posciagalem full progsow i wydaje mi sie, ze bede uzywal dvdxcopy do kopiowania, tylko czym rozni sie wersja xpress od platinum?? ktora lepiej sie poslugiwac?? czy kopiuje ona zabezpieczone filmy?? mam nagrywarke Lg GSA 4040b. czy moze nie polecacie tego progsu?? z wypowiedzi widac, ze film dvd9 da sie nagrac (chyba przez kompresje) na dvd5. jak to sie robi i czy duza jest utrata jakosci?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
utrata jakosci mala, dvdxcopy (obydwa) kopiuja zabezpieczone.. obojetnie co uzywasz platinum czy xpress - mi np. platinum bardziej sie podoba, ale nie korzystam i nie mam zamiaru korzystac z DVDXCOPY w ogole
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
jesli chcesz wypalic film ze wszystkimi dodatkami to xpress a jesli chcesz cos niecos wywalic to platinum.mozesz palic rowniez zabezpieczone plyty clonem dvd ale najpierw musisz zainstalowac programik AnyDVD, rezyduje on sobie w systemie i sam bez Twojej ingerencji usuwa zabezpieczenia i kody regionalne.Ja nie zauwazam straty jakosci po kompresji.Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|