Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.03.2006, 22:46   #1
jaNusz86
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.02.2005
jaNusz86 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Film DVD na DVD 4.7gb

Wiekszsc filmow ktore mozna spotkac w wypozyczalniach sa nagrywane na DVD R9 czyli dual layer I w tym jest moj caly problem !! Nie mam zielonego pojecia jak zgrac takowy przyposcmy 6.5gb filmik zeby zmiecil mi sie na 4.7gb i oczywiscie byl odtwarzany na domowym kinie Probowalem dowiadywac sie wszedzie ale jakos nie otrzymalem odpowiedzi Wiem ze jest to mozliwe bo mam filmiki np.szeregowca dolota na DVD 4.7gb nawet z menu a wiem ze ten filmik zajmuje znacznie wiecej !! Probowalem robic to metoda opisaną w temacie DVD2DVDr ale nie moge nigdzie znalesc starszej wersji CCE (2.5xx lub 2.6xx) bo wiem ze taką obsluguje dvd2dvdr Mam nadzieje ze ktos mi przynajmniej odpisze Wiem ze mam do czynienia z fachurami na tym forum (bez wazelinki)

ps. jakby ktos mial ochote podrzucic mi CCE starsza ver. to bylbym wdzieczny litvin86@o2.pl Dzieki z góry

Ostatnio zmieniany przez jaNusz86 : 08.03.2006 o godz. 22:48
jaNusz86 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: