![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2004
![]() |
problem z podpisami
Pomocy!!! Mam film do oglądnięcia. Na płycie występują 2 dokumenty ***8211;jeden w formacie MediaPlayer a drugi to notatnik z zapisem dialogów w języku polskim. Gdy próbuje odtworzyć film przy pomocy PowerDVD lub Mediaplayer nie mogę włączyć napisów w języku polskim. Film chyba jest w formacie VCD.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Spróbuj MediaPlayerClassic.
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
używam Mediaplayer classic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Może powinnam wpisać ścieżkę dostępu- tylko gdzie? W Media Player włączyłm napisy i nic. Z kolei w powerDVD w menu język brak możliwości wyboru -nieaktywne okno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
A w jakim formacie są te napisy?
Co do Media Player nie będę się wypowiadał, po prostu nie używam, natomiast PowerDVD nie "zaczyta" Ci napisów w sposób oczekiwany przez Ciebie (tzn "w menu język brak możliwości wyboru -nieaktywne okno!") Jest pewne wyjście. Do PowerDVD jest programik PDVDSubtitle, który uruchamia się razem z odtwarzaczem: -uruchom PowerDVD -uruchom PDVDSubtitle i wskaż napisy -zaczytaj do PowerDVD plik filmowy W przypadku DVD działa bez zarzutu, sam piszesz "...Film chyba jest w formacie VCD.." Nie prościej najpierw sprawdzić?, inaczej to "wróżenie z fusów" Próbuj Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
To przykre ale muszę się przyznać, że nie mam zielonego pojęcia jak otworzyć to okno.Próbowałam w Media player dobrać się do opcji ale jak widzę to zgoła coś innego. Mam również zainstalowany program Win DVD, który również nie odtwarz polskich napisów zawartych w notatniku - czy w tym programie można wpisać ścieżkę dostępu dla napisów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
Jezu, chyba mam inną wersję programu w menu widok mam 1. opcje typu trybu pełnego oraz 2. opcje teraz odtwarzanych. Oczywiście w menu narzędzia również wystepuje takowy przycisk ale brakuje w nim takowych funkcji. Dziękuje za pomoc- wypożycze filmik w BeverlyHills- będzie łatwiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
Ty mówisz o Windows Media Player, a ja o Media Player Classic ![]() hehe, właściwie podejrzewalem to od początku, ale skoro stwierdziłaś, że: Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
ok jestem blodynka ale to nie grzech. Hm, nauczyć sie czegoś nowego czemu nie. A wiec jak Drogi Panie... to dopiero wyzwanie rozwiązać mój problem nie zmuszając mojej osoby do tak skoplikowanych czynności jak reinstalacja mojego oprogramowania. Proszę zwróć uwagę, iż mogą się przegrzać moje obwody.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Link do Media Player Classic.
![]() |
|