![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2005
![]() |
film z tv na 1cd
Hej
Jakim programem najlepiej przerobić film nagrany z tv tak żeby zajmował jedną płytę, czyli 700MB (ewentualnie podzielić na kilka plików po 700MB)? Mam do karty TV program Ulead Video Studio 8. Przerabiam nim filmy nagrane jako mpeg2 na avi, ale nie zawsze mieszczą się na jednej płycie. Wiem, że mogę nim najpierw przerobić na avi, a później innym programem zmniejszyć do 700MB, ale jak wiadomo im więcej kompresji tym gorzej. Jakim programem mogę to zrobić od razu? Może Video Sudio 8 który mam pozwala na to, a ja nie wiem jak to zrobić? ![]() Dzięki z góry za pomoc! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I w divx i w xvidzie masz mo***380;liwo***347;***263; okre***347;lenia wielko***347;ci ko***324;cowej (Desired size), czy skorzystania z kalkulator***243;w do okre***347;lenia ***347;redniego bitratu przy zadanej wielko***347;ci pliku. Po prostu przejrzyj opcje kodek***243;w.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2005
![]() |
Cytat:
W załączniku pokazane są okna z opcjami, które mam w programie. Czy moglibyście mi napisać w którym miejscu się ustawia wielkość pliku wyjściowego? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przełącz na dwa przebiegi. Przy drugim powinieneś mieć ustawianie wielkości pliku:
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|