![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
The FilmMachine
hej all mam prosbe probuje zrobic sobie svcd z plikow avi jednoczesnie dołaczając do nich pliki tekstowe. Staram sie wykonywać polecenia zgodne z instruckją avi na svcd podabych na cdrinfo.pl w metodzie 1 ale na koncu zamiast program robic mi pliki bin i cue robie wile innych ale nie te i nie wiem w czym tkwi problem załaczam screen z tymi plikami proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Czy opcja, którą widzisz na moim obrazku jest odznaczona ??
Poza tym sprawdź czy program zakończył dobrze konwersje komunikatem "creation SVCD finished", bo wydaje mi się, że nie. Plikiem wynikowym (ostatecznym) powinien byc plik o nazwie tfm_muxed_file00 a u Ciebie go nie ma. Ostatnio zmieniany przez sc0rpi0 : 21.02.2005 o godz. 21:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
odpowiedz
to co u siebie zaznazyłes mam odznaczone a film konwertowałem w nocy wiec wszystko musiało sie zakonczyc w 8 godz co /?? a jednak mam tala liste plikow a nie inna za kazdym razem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2005
![]() |
jestem za u mnie to samo się dzieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
obraz
ok juz zrobilem wszystko według 2 metody i jest ok ale mam problem kupiłem sobie dvd-rw ale nero nie chce mi nagrywac na niia obrazu płyty czy jest mozliwośc nagranioa obrazu na płyte dvd >??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |