![]() |
Mam pytanko do tego tematu. Wszystko u mnie w TFM wychodzi ok. poza tym że napisy włączane wyglądają paskudnie bardzo duży cień i duża obwódka. Czy ktoś wie jak można to zmienić, bo funkcje border i shadow przestają być podświetlone w momencie włączenia funcji selectable substitutes.
|
Jaką masz wersję TFM? Nowe wersje maja Anty Aliasing Czcionki i ja wygladzają. Napisz na jakiej wersji programu pracujesz. Pozdrawiam
|
Napisy selektywne dla formatu dvd
Najlepszym rozwiazaniem w testach aby za kazdymy razem ( podczas proby napisow ) nie konwertowac od poczatku za pomoca The FilmMachine calego filmu jest urzycie do tego celu aplikacji dvdauthorGUI.
Ma ona mozliwosc dolaczania selektywnych napisow do plikow z rozszerzeniami *.m2v ( tylko wizja w mpeg-2 ) , *.mpg ( calaosc wizja i fonia ) , *.m1v ( plik w mpeg-1 np. vcd ) . Mozna jeszcze dodac podzial na rozdzaly i stworzyc wlasne menu lub dodac gotowe. Calosc operacji przy produkowaniu vob-ow zamyka sie w ok. 15min dla filmu trwajacego 1h:40min - dla procka AMD athlon 64 1.8Mhz 500MB RAM-u , dysk samsung 250GB SATA Pozdr Michal:spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04. |