![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy,niedoswiadczony
Data rejestracji: 26.12.2005
![]() |
![]()
Witam!!! Mam nadzieje, ze trafilem z moim problemem na odpowiedni podrozdzial forum. Wiec do rzeczy
![]() Kilka dni temu przyszedl mi do glowy nastepujacy pomysl ![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a że tak zapytam to jakie to dvd stacjonarne ?? może ma obsługe DiviX Xvid i nie cza przerabiać do mpg
![]()
![]() |
#3 |
Nowy,niedoswiadczony
Data rejestracji: 26.12.2005
![]() |
Bez przesady, az taki zielony (jak zaba) nie jestem
![]() Jesli ktos chce mi zaproponowac uzycie programu TMPGEnc DVD Author to tez dziekuje, gdyz wlasnie z niego skorzystalem i 4 plytka poszla sie... ![]() Co prawda wyskoczyl blad, ze pliki sa za duze (te filmy ktore dodawalem) ale napisano ze mozna to zlekcewazyc. Jak widac nie do konca ![]() Jest to wogole mozliwe ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Opisz jeszcze raz kolejność wykonywanych czynności przy konwersji - trochę mi nie pasuje to co napisałeś.
2. Nie wypalaj bezpośrednio z programów do kodowania, tylko zapisz strukturę DVD na dysku i to potestuj. Wczytaj np. do programu DVD Remake, wyłapuje błędy struktury i jest w stanie je poprawić. 3. Spróbuj wypalić w Nero strukturę DVD jako DVD-Video, a nie z pliku obrazu. Jeśli są z nią jakieś problemy, to Nero będzie się 'burzył'. Jeśli nie zgłosi błędów, a wysypie się w trakcie nagrywania, to nie są to problemy ze strukturą tylko raczej z samym procesem nagrywania. Inne rzeczy na DVD palone są OK? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|