![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.09.2009
![]() |
![]()
Witam.
Zakupiłem płytę w formacie NTSC do której chcę dodać polskie napisy. A więc: 1. Przepuszczam film przez DVD Decrypter z opcją "mode ifo". 2. Za pomocą VobEdit oddzielam audio. 3. Ładuję pliki do DVD Maestro... i tu zaczyna się problem. Po załadowaniu pliku MV2 do "media asset" mam informację, że długość ścieżki video to tylko 1:19:03. Natomiast ścieżka audio jest cała i wynosi 2:18:45. Tak samo plik video rozpoznaje DVDLab. Jednak kiedy odtworzę plik MV2 w innym programie (VLC media player) film jest cały. Dodałem już według tego poradniki kilka ścieżek napisów do filmów DVD i nigdy nie miałem takiego problemu. Dodam, że plik kończy się w momencie gdzie w filmie zaczyna się kolejny chapter. Jednak przejście w między tymi rozdziałami jest inne, następuje tam zaciemnie obrazu. Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Synchronizacja napisów do filmu DVD w Subtitle Workshop. | Arepo | DVD-Video | 32 | 02.03.2007 14:56 |
pojemność filmu dvd własnej produkcji, a orginalnego filmu | Rosina | DVD-Video | 2 | 19.02.2006 18:42 |
Synchronizacja napisów do filmu DVD w Subtitle Workshop | Arepo | FAQ | 0 | 09.09.2005 18:08 |
Zgrywanie filmu z kamery -> DVD | marcedro | DVD-Video | 3 | 10.08.2005 12:46 |
Napisy do filmu "MAY" i nie tylko ! | sayan | Off topic | 7 | 21.05.2003 22:06 |