![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2003
![]() |
![]()
Witam serdecznie
Przeglądałem forum, ale znalazłem tylko kilka starych manuali do podobnych ![]() Potrzebuję przerobić kilka odcinków serialu, które mam w plikach z rozszerzeniem .avi + napisy na płytę DVD-R która będzie czytał stacjonarny odtwarzacz dvd, tak żeby było proste menu z wyborem odcinka; Każdy odcinek w formacie .avi zajmuje około 114 MB Może polecicie jakiś fajny i prosty w obsłudze programik do takiego przerabiania, będę bardzo zobowiązany ![]() ![]() Thx za wszystkie odpowiedzi ![]() pozdrawiam Michał |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Przerobi***263; avi na co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No na Dvd takie jak w wypożyczalniach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ConvertXtoDVD
A te poradniki mo***380;e s***261; i stare, ale nadal aktualne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Czy ten program potrzebuje jakiś dodatkowych zainstalowanych sterownikó lub pluginów?
Nie chce skonwertować filmu, wyskakuje w dzienniku zdarzeń "Error while opening decoder for stream #0.0" Może potrzebuję jakiegoś dodatkowego kodeka? help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
No w***322;a***347;nie - czemu o tym nie pomy***347;la***322;em wcze***347;niej. Pliki avi to zazwyczaj divxy. Musisz zainstalowa***263; kodek
http://www.divx.pl/download.php?id=001001 Bez tego ci nie p***243;jdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Ok, dzięki
![]() ![]() Napisy mam w formacie .txt linijka wygląda tak: [171][225]- Więc może nas pan przenieść?|- Każdy, kto pójdzie na górę. Converterxtodvd nie chce ich odczytać, próbowałem je zmienić subedit playerem, ale converter nadal nie rozpoznaje tego formatu ![]() Czego użyć, żeby zmienić format napisów z tych co mam do formatu kompatybilnego z Converterxtodvd?? Proszę pomóżcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napisy s***261; w formacie klatkowym
Subtitle Workshop ustawi***263; ilo***347;***263; klatek/s (z lewej) mo***380;na sprawdzi***263; w pliku .avi programem GSpot w SW plik>otw***243;rz plik napis***243;w>otworzy***263;>znowu plik>zapisz jako>dwa razy klikn***261;***263; na ikonk***281; SubRip>zapisa***263;>wskaza***263; plik programowi ConvertxtoDVD gdzie s***261; programy wie wujek google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2007
![]() |
Dvd-Lab pro
TAm dodajesz napisy do kazdego odcinka + menu z odcinkami (robilem tak dvd z south parkiem) .. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|