![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() |
Hidden Settings Editor
Witam.Zwracam sie z prośbą o pomoc.Przeszukałem forum,ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.Kompresuję filmy w Instant Copy 8 i jak wiadomo pliki w tym programie po kompresji zajmuja około 3,81 Gb.Wykorzystuję do wykorzystania całej pojemności płyty Hidden Settings Editor,ale jak bym go nie skonfigurował zawsze otrzymuję też podobny rozmiar plików.Przeinstalowałem Instany Copy jeszcze raz, próbowałem na innej wersji i tez wynik zawsze jest podobny.Przy konfiguracji Instant Copy pasek objętości plików jest ustawiony około 4,3 Gb(czyli przyjmuje ustawienia z Hidden Editor).Wersja Hidden Settings Editor jakiej używam to 1.4.3.Proszę o pomoc może ktoś miał podobny problem.Z góry dziękuję. Pozdrawiam Włodek.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Wejdź na moją stronke i przeczytaj(pobierz) o ICRegistrySettingsEditor (ICRSE) dla wersji 8IC.
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() |
Wielki dzięki Robs.Jak będę miał troszkę więcej czasu,to wypróbuję ten programik.Wracając jeszcze do problemu z Hidden Settings Editor,zauważyłem że jeżeli uruchamiam Instant Copy z poziomu Hidden Settings,to kompresuje mi film poniżej 4 Gb.A gdy juz zniechęcony byłem próbami by uzyskać większy rozmiar pliku,uruchomiłem IC 8 bezpośrednio (bez Hidden Settings) i wtedy skompresował mi film do 4,3 Gb.Potem skompresowałem sobie drugi film i przy tych samych ustawieniach wyszedł mi plik o rozmiarze 4,7 Gb.Naprawdę ruletka.Nic już z tego nie wiem.Ale teraz wypróbuję programik,który mi poleciłeś Robs i zobaczę jakie będą efekty.Jeszcze raz Wielkie Dzięki
![]() ![]() Pozdrawiam Włodek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2004
![]() |
Robs od dwóch dni zmagałem sie z problemem niekompatybilności Hidden setting editora z nową wersją Pinnacle instant copy. I własnie wpadłem na ten temat. Wypróbowałem twojego ICRC i jest super. Hidden setting editor nie jest mi juz potrzebny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|