Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.03.2005, 08:44   #1
mamery
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.09.2003
mamery w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Brak głosu-DVD Shrink?

Witam,zrzuciłem film z 2 warstwowej płyty na dysk dvd decrypterem,potem usunołem niepotrzebne rzeczy zostawiajac tylko audio polskie ,ładnie zkompresował,i wypaliłem na płytke DVD Decrypterem,okazało sie ,że wszystko pięknie jest obraz,jest dżwięk ale nie słychać głosów postaci? dlaczego prosze o pomoc
mamery jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.03.2005, 09:04   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
he to ciekawostka. chyba nie to audio albo coś się porobiło z 5.1
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.03.2005, 09:29   #3
mamery
Nowy na forum

może do przegrania powinienem użyć innego programu,a nie DVD Decryptera,może to wina programu do wypalania
Stary 01.03.2005, 09:34   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
DVD2ONE, DVD2DVD-R........................zamiast Shrinka, albo jeszcze raz i sprawdzić obraz przed paleniem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.03.2005, 20:33   #5
Ceki
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.02.2005
Ceki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wydaje mi się że usunołeś prawidłowe Audio a odznaczyłeś jakieś inne ja kiedyś przez przypadek zostawiłem napisy polskie dla niesłyszących (pisało o różnych piskach, szmerach ) i musiałem zrobić to jeszcze raz Shrikiem, a "Szeregowiec Ryan" zrobiłem z dźwiękiem po niemiecku to były początki
Ceki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.03.2005, 21:22   #6
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mamery
...okazało sie ,że wszystko pięknie jest obraz,jest dżwięk ale nie słychać głosów postaci? dlaczego prosze o pomoc
a na czym to puszczasz na kompie czy na DVD stacjonarnymjesli na kompie to musisz to ustwić natomaist jeżeli puszczasz to na st. DVD a nie masz zestawu 5.1 to prawdopodobnie w ustawieniach DVD musisz zmienic na audio OUT na stereo
Stary 02.03.2005, 13:29   #7
mamery
Nowy na forum

Udało się głos jest okazało sie że na stacjonarnym puszczam i trzeba tam troche przestawic,pomimo,że mam sprzęt 5+1,ale jest ok,dzięki za pomoc
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: